Skip to content

Mortilo

Menu
Menu

Den bedste opskrift på chokoladecreme

Posted on 5. september 20219. februar 2023 by admin

Chokoladecreme er en sød, cremet dessert, som er lækker til enhver lejlighed. Uanset om du er på udkig efter en sød snack eller en smagfuld dessert, kan dette være den perfekte løsning. Den bedste opskrift på chokoladecreme består af chokolade, sukker, mælk og smør. Først skal chokoladen smeltes med sukker og mælk i en gryde, indtil deres konsistens er glat og fyldt med god smag. Der skal tilsættes smør til den meltede blanding, indtil det sejner og let kan dyppes med skeen. Det sidste er at tilføje en dråbe valnødolie for at give det et nostalgisk crunch. Når alt er blandet godt sammen, skal blandingen lades stå i 30 minutter for at få de bedste resultater. Nyd chokoladecremen altid lunt!

Chokoladecreme er en livret for mange mennesker overalt i verden. Det er et af de mest alsidige bagværk tilbage, der kan tilpasses for enhver lejlighed.

En af de bedste opskrifter på chokoladecreme er faktisk meget simpel og nem at lave mad. Alt, du skal bruge, er et halvt pund smør, to kopper sukker, fem spiseskefulde kakaopulver, en kop mælk, en knivspids vanillesukker og en kop fløde.

For at gøre chokoladepuddingen skal du først smelte smørret i en gryde over moderat høj varme. Når smørret er helt smeltet, tilsættes sukker og kakaopulver. Rør det godt sammen indtil det er glat. Skru herefter temperaturen ned, og hæld så mælken i blandingen.

Kog nu blandingen mens du rører den regelmæssigt, indtil den begynder at tykne. Opløs derefter vanillesukkeret i fløden og tilsæt det til blandingen. Kog derefter det hele endnu et par minutter mens du rører den regelmæssigt og sluk derefter for varmen.

Gentag processen med at røre den regelmæssigt indtil chokoladecremen har sat sig. Tag så gryden fra varmen og lad cremen stå til sidst nogle timer (ca 6 timer). Når tiden er gået kan du portionere cremen ind i skåle – dine personlige portioner af chokoladecreme er nu klar!

Chokoladecreme er ét af de mest alsidigt brugbare lækkerier. Det kan serveres som et selvstændigt dessertbaggrund eller som en smagfuld fyldning i sandwich-kager, cupcakes og andre kager. Og det skal ikke være en overraskelse, at det er elsket over hele verden!

Hvordan man laver den bedste chokoladecreme? Vi har her 5 nemme trin til at lave perfekte opskrift på chokoladecreme.

Først skal du kratme 400 g chokolade. Brug helst mørk eller mælkechokolade. Når chokoladen er kratme, smeltes den forsigtigt over et ikke-kyndig medium, såsom et vandbad. Vær meget opmærksom under dette trin for at undgå at forbrænde chokoladen.

Når chokoladen er smeltet, så skal du pisk 200 ml fløde til letfordampet (rastablød) og tilsæt 3 spiseskeer sukker (efter din personlige præference). Til slut riffles 1 vaniljestang og blandes godt med den piskede fløde.

Når dette er gjort, så skal du omhuersomt tilsætte den smeltede chokolade i 3 separate dele. Hver portion af den smeltede chokolade skal blandes kraftigt indtil en ensartet creme opnås. Det er vigtigt at gentage de gamle handlinger for hver del af chokoladen for at sikre,at der ikke er nogle klumper i cremen.

Seneste indlæg

  • Den bedste opskrift på chokoladecreme
  • Find ud af mere om CHOKOCREME
  • Find ud af mere om cana buttenschøn
© 2023 Mortilo